Haemme kirjanpitäjää vakituiseen työsuhteeseen

VerkkoTilit Oy on perinteikäs lahtelainen tilitoimisto, joka on toiminut jo vuodesta 1988 asti. Pitkän historiamme lisäksi olemme osa Amiko Groupia, joten taustallamme on laaja-alainen kokemuspohja eri toimialojen markkinoista ja taloushallinnon tarpeista. Palvelemme kaiken kokoisia yrityksiä taloushallinnon asioissa ja olemme asiakkaidemme tärkein kumppani.

Haemme VerkkoTilit Oy:lle kirjanpitäjää vakituiseen työsuhteeseen hoitamaan asiakasyritysten kirjanpidon, tilinpäätöksen ja veroilmoitukset. Olemme saaneet uusia kiinnostavia asiakkaita ja tarvitsemme vahvistusta taloustiimiimme.

Olet motivoitunut tiimipelaaja, osaava kirjanpidon ammattilainen ja haluat ottaa vastuuta asiakkuuksista. Tehtävässä olet yhteydessä asiakkaisiimme. Aiempi tilitoimistokokemus katsotaan eduksesi tässä tehtävässä.

Odotamme sinulta kokemusta taloushallinnon tehtävistä ja tilinpäätöstaitoa sekä alan koulutusta ja työkokemusta. Arvostamme lisäksi englannin taitoa sekä palkkahallinnon tuntemusta.

Tarjoamme mahdollisuuden päästä vaikuttamaan toimenkuvaasi, koska tehtävä on uusi lisääntyneen asiakasmäärän vuoksi. Meillä pääset loistamaan omien vahvuuksien kautta ja halutessasi järjestämme lisäkoulutusta.

Tehtävä on uusi ja alkaa sopimuksen mukaan. Laitathan hakemuksen palkkatoiveen kanssa heti, sillä tehtävä alkaa sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja antaa:
Kaarina Metsä-Vähälä
kaarina.metsa-vahala@verkkotilit.fi
puhelin: 040 357 3017

Hakemukset sähköpostilla:
kaarina.metsa-vahala@verkkotilit.fi