Taloushallinnon palvelut

Tarjoamamme taloushallinnon palvelut riippuvat aina yrityksesi tarpeesta. Emme myy yrityksellesi palveluita, joita et tarvitse.

VerkkoTileillä sinua palvelevat kokeneet kirjanpitäjät, joilla on usean vuoden kokemus taloushallinnosta ja yrityksen veroasioista. Palkkahallinnon kiperätkin kysymykset ratkovat PHT-palkanlaskijamme.

Palveluihimme kuuluvat kirjanpito, palkanlaskenta, myynti- ja ostoreskontra, tilinpäätökset sekä veroilmoitukset. Autamme mielellämme yrityksen perustamisessa ja kaupparekisteri-ilmoituksissa. VerkkoTileiltä saat myös veroneuvontaa ja käytännön vinkkejä järkevään verosuunnitteluun.

VerkkoTilit on osa Amiko Groupia, joten taustallamme on laaja-alainen kokemuspohja eri toimialojen markkinoista ja taloushallinnon tarpeista.

Ammatillinen kuntoutus

Kirjanpito

Kun yrityksesi kirjanpito on kunnossa, voit luottavaisin mielin tehdä päätöksiä liiketoimintaasi liittyen. VerkkoTileillä samat yhteyshenkilöt huolehtivat kirjanpidostasi, jolloin sinua ei pompotella kirjanpitäjältä toiselle ja saat vastaukset kysymyksiisi omalta kirjanpitäjältäsi. Autamme positiivisella asenteella ja saat aina ystävälliset vastaukset taloushallinnon ammattilaisilta.

Uudelleenohjausvalmennus

Palkanlaskenta

Palkkahallinnon kiperät kysymykset ratkoo PHT-palkanlaskijamme, olipa kyseessä sitten palkka-asiaan liittyvä työaikalaki tai työehtosopimus. Työntekijöillesi on tärkeintä, että palkka tulee oikein ja ajallaan. Jotta palkanlaskenta sujuu moitteetta ja eurot täsmäävät, kaikkea ei välttämättä kannata tehdä itse.

Muutosturvapalvelut

Myynti- ja ostoreskontra

Hoidamme yrityksesi rahaliikennettä kuin omaamme! Myynti- ja ostoreskontrat hoituvat meillä tarkan ja huolellisen reskontranhoitajan toimesta. Vapauta aikaasi ydinliiketoimintasi johtamiseen ja kehittämiseen, anna meidän käsitellä myynti- ja ostolaskut puolestasi.

Esimiesvalmennus

Tilinpäätös

Oikein laadittu tilinpäätös kuvaa realistisesti yrityksesi liiketoimintaa kuluneen tilikauden aikana ja antaa tärkeää tietoa päätöksenteon tueksi. Tilinpäätöksen sisältöstä ja muotoseikoista on säädetty kirjanpitolailla ja -asetuksilla. Anna ammattilaistemme laatia tase ja tuloslaskelma, jotta tilinpäätöksesi antaa oikeaa tietoa yrityksesi taloudellisesta tilasta.

Työhönvalmennus ja uraohjaus

Veroilmoitus

Kynällä ja paperilla voi säästää. Yrityksen veroilmoituksen voi tehdä monella tapaa, mutta se kannattaa tehdä järkevästi. Tarjoamme veroneuvontaa ja käytännön vinkit järkevään verosuunnitteluun. Talouspäällikkömme tukee ja sparraa sinua liiketoiminnan erityistilanteissa. Häneltä saat vinkkejä ja ohjeita raha-asioiden hoitamiseen sekä tukea veroasioissa.